- jednoduchý způsob, jak vytvořit mléčnou pěnu pro kapučíno nebo
latte macchiato za minutu
- konvice s věkem a rukojetí (leštěná nerezová ocel) a plastovým
šlehačem
- mléko je možné ohřívat přímo v konvici
- pro všechny typy sporáků (kromě indukčních varných ploten)
- pro perfektní pěnu stačí vlít 200 ml mléka a šlehat
- objem (pěna) konvice: do 400 ml, stačí pro cca. 3 šálky
technické údaje
- materiál: nerezová ocel
- rozměry (H x V x Š) 15 x 15 x 9 cm
- vhodné do myček nádobí
- nevhodné do mikrovlnky
Informace pro spotřebitele:
Do konvice nalejte maximálně 200 ml mléka. Pokud použijete více
mléka, při šlehání bude pěna z konvice vytékat.
Mléko s obsahem tuku 3,5 % zahřejte přímo v konvici na cca. 60°C a
následně vyšlehejte pěnu.
Mléko s obsahem tuku 1,5 % šlehejte na pěnu, když je studené.