UPOZORNĚNÍ 31. 05. 2023 Zavřeno 1. 06. 2023 otevřeno od 13 hod. OPTIMA
Nůž Dellinger vykosťovací Boning Carbon Fragment
Nůž Dellinger vykosťovací Boning Carbon FragmentNůž Dellinger vykosťovací Boning Carbon FragmentNůž Dellinger vykosťovací Boning Carbon FragmentNůž Dellinger vykosťovací Boning Carbon FragmentNůž Dellinger vykosťovací Boning Carbon Fragment
Obrázky mají pouze informativní charakter a mohou se lišit od skutečnosti.

Recenze spokojených zákazníků:

Hodnocení obchodu 100%, ale v případě dodání nabízenou přepravní službou, tento nákup byl poslední.

Ověřený zákazník

Nůž Dellinger vykosťovací Boning Carbon Fragment

Kuchyňský vykosťovací  nůž  Boning značky Dellinger patří do řady Carbon Fragment . Kvalitní zpracování ocelové čepele a karbonové rukojeti vytváří moderní nůž na vykosťování . Schopnosti japonského nože oceníte při odřezávání masa od kostí, oddělování šlach, tučných částí nebo chrupavek. Zúžená čepel si poradí i s vykosťováním v okolí kloubů. Nůž měří 290 mm. Doporučujeme…
Kód: 3641934PN: K-H140BZáruka: 2 roky
Výrobek pochází z oficiální české distribuce.Více informací…
2 099   včetně DPH
Cena bez DPH: 1 735 Kč
Nákup po telefonu
+420 587 407 456
Skladem poslední 1 kus
Kdy zboží dostanu?termín / cena přepravy
Na prodejně v Olomouci (po objednání)již 2.6. / ZDARMA!
Přepravní službou (ČR)6.6. / od 120 Kč
Uvedený termín je průměrná doba doručení uvedenou službou.

Popis produktu

Kuchyňský vykosťovací nůž Boning značky Dellinger patří do řady Carbon Fragment. Kvalitní zpracování ocelové čepele a karbonové rukojeti vytváří moderní nůž na vykosťování. Schopnosti japonského nože oceníte při odřezávání masa od kostí, oddělování šlach, tučných částí nebo chrupavek. Zúžená čepel si poradí i s vykosťováním v okolí kloubů. Nůž měří 290 mm. Doporučujeme nůž i jako dárek k narozeninám nebo Vánocům pro vaše blízké.

Hlavní přednosti

  • Vykosťovací nůž
  • Vhodný pro venkovní kuchyně
  • Kvalitní provedení čepele i rukojeti
  • Moderní design
  • 110 vrstev dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí
  • Krásný vzor na čepeli
  • Vhodný jako dárek 

Nůž Dellinger  

110 vrstev oceli

Pořiďte si opravdovou kvalitu. Co takhle čepel tvořenou 110 vrstvami dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí? Čepel těchto nožů prochází kalením ve velmi přesných vakuových pecích a následně je ochlazena dusíkem. Následně se každý nůž ručně brousí pod úhlem 12-15° a při tvrdosti okolo 60 HRC. Díky tomuto zpracování dosahuje nůž extrémní ostrosti a hodí se zejména do venkovních kuchyní.

Moderní karbonová rukojeť 

Vykosťovací nůž Boning patří do řady Carbon Fragment. Řada je pojmenována podle materiálu, který se používá k výrobě rukojeti tohoto nože. Mluvíme o karbonu. Díky použití tohoto materiálu je rukojeť nožů z této řady velmi kvalitní, odolná a zároveň opravdu lehká. O pevné spojení damaškové oceli a rukojeti se postará dvojité nýtování.

 

Jak se o nůž starat

  • Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte. Mytí nože v myčce na nádobí se nikdy nedoporučuje.
  • Po použití je vhodné nůž potřít olejem. Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu používat, je lepší nůž naolejovat a zabalit do hadříku nebo novin.
  • Agresivní látky mohou na noži zanechat části, které budou korodovat a vytvářet skvrny. Při takovém jevu nerezaví ostří nože, ale ty přichycené části. Pro odstranění doporučujeme použít například jedlou sodu. 
  • Nikdy nepožívejte nůž na krájení tvrdých a zmražených potravin. 
  • Na broušení nože použijte ocílku nebo diamantové a vodní brusné kameny.

Specifikace

  • Značka: Dellinger
  • Model: vykosťovací Boning
  • Série: Carbon Fragment
  • Určení: kuchyňský nůž
  • Barevné provedení: nerez, černá, šedá
  • Materiál čepele: japonská damašková ocel 
  • Materiál rukojeti: karbon
  • Hmotnost: 145 g
  • Délka čepele: 155 mm
  • Délka rukojeti: 115 mm

 Obsah balení

  1. 1x kuchyňský nůž

Parametry

Pouzdro / StojanNe / Ne
RozděleníKuchyňské nože
Určeníprofesionální/komerční