AENO Sous Vide SV1: 1200W; 4 programy, LCD-display, 20-95 °C, až 100 hodin
Obrázky mají pouze informativní charakter a mohou se lišit od skutečnosti.

Recenze spokojených zákazníků:

Vse super

Ověřený zákazník

AENO Sous Vide SV1: 1200W; 4 programy, LCD-display, 20-95 °C, až 100 hodin

Sous Vide SV1 Zdravější, šťavnatější a chutnější 4 automatické programy Rozsah teplot: 20°C až 95°C Časovač: až 100 hodin Voděodolný: IPX7 Sous-vide (francouzsky „pod vakuem“) je metoda pomalého vaření vakuově balených potravin při relativně nízké a přesně kontrolované teplotě Výhody metody sous vide Vitamíny a mikroelementy jsou zachovány Jídlo nebude suché ani…
Kód: 3579038PN: ASV0001Záruka: 2 roky
Výrobek pochází z oficiální české distribuce.Více informací…
3 299   včetně DPH
Cena bez DPH: 2 726 Kč
Cena po registraci:
3 199 Kč
Cena bez DPH: 2 644 Kč
Nákup po telefonu
+420 587 407 456
Skladem
Kdy zboží dostanu?termín / cena přepravy
Na prodejně v Olomouci (po objednání)již zítra / ZDARMA!
Přepravní službou (ČR)14.2. / od 120 Kč
Uvedený termín je průměrná doba doručení uvedenou službou.

Popis produktu

Sous Vide SV1
Zdravější, šťavnatější a chutnější

4 automatické programy
Rozsah teplot: 20°C až 95°C
Časovač: až 100 hodin
Voděodolný: IPX7

Sous-vide (francouzsky „pod vakuem“) je metoda pomalého vaření vakuově balených potravin při relativně nízké a přesně kontrolované teplotě

Výhody metody sous vide
Vitamíny a mikroelementy jsou zachovány
Jídlo nebude suché ani přepečené
Ideální způsob přípravy dietních a vegetariánských jídel
K vytvoření jídel jako z restaurace nejsou potřeba žádné speciální kulinářské dovednosti

Na teplotě a času záleží
Přesné nastavení teploty od 20 do 95 °C v krocích po 0,5 °C. Přesné nastavení času s časovači až 100 hodin v krocích po 1 minutě

Intuitivní ovládací prvky
Pohodlné dotykové ovládací prvky spustí potřebný režim pouhými několika kliknutími. Na podsvíceném displeji se zobrazí aktuální teplota a zbývající čas do konce procesu vaření

Ruční ovládání
Umožňuje vytvářet vlastní scénáře vaření nastavením času a teploty

4 automatické programy
Každý program je optimální kombinací teploty a doby vaření pro šťavnaté a jemné maso, drůbež, zeleninu a ovoce, ryby, mořské plody a mnoho dalšího

Na vakuu záleží
Vaření metodou sous vide není možné bez umístění produktu do vakuovaného sáčku. Dobře poslouží vakuovačka AENO, která je určena k automatickému vakuování a uzavírání sáčků na potraviny

Bezpečnost
Tepelná izolace rukojeti zabrání popálení při maximálních pracovních teplotách metody sous-vide. K dispozici je funkce automatického vypnutí v případě nedostatečného nebo nadměrného množství vody, přehřátí a na konci automatického nebo ručního programu
Snadná údržba
Absence mechanických tlačítek vám umožňuje bez námahy pečovat o rovný povrch

Specifikace
Výkon: 1200 W
Automatické programy: 4
Rozsah teplot: 20°C-95°C
Objem: až 15 l
Typ ohřívače: Topná trubka
Typ ovládání: Tlačítka senzoru
Materiál podvozku: ABS plast, nerezová ocel
Množství programů vaření: 4 automatické programy
Funkce ohřívače: Snímač hladiny vody,
Systém ochrany proti vaření: Teplotní čidlo, teplotní pojistka, automatické vypnutí
LCD displej: Ano
LED indikátor: Ano
Zvuková indikace: Ano
E-receptář: Ano
Barva: Černá / stříbrná
Délka šňůry: 1 m
Certifikace: GS, CB, CE, EMC, LVD, ROHS, PAHS, LFGB, REACH
Rozměry: 57 x 351 x 90 mm
Hmotnost: 1 kg
Úroveň hluku: do 65 dB
Standardy ochrany: IPX7
Záruka: 24 měsíců